All about me, him & our Little Princess Kaseh Irdina Raesya

By: Ibu Kaseh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 19:09 Email | Share | | Bookmark
Berjalan2 @ Frognerseteren

kene bg kaseh minum dulu before terus berjalan2
 
 
View all 14 photos...
Hari ni takde watpe..so saje my husband ajak p satu tmpt feveret org2 kat sini main ski n ntah apa2 lg ntah winter sport ni.. tp..mak ai..ms awal2 sampai tu ok je lg.. lepas 10min camtu... punyela sejuk giler tak ingat.. snow mmg cnfrrmla ada kan..tambah ngan kabus n angin yg sgtla kuatnyer.. fuihh...nasib la si manja Kaseh ni lena je tido.. suka tol kaseh sejuk2 ni...


Saturday, 3-Jan-2009 21:12 Email | Share | | Bookmark
Si manja comel n her new gadget..

si comel kaseh..
alalal..tomey nye anak ibu..
beriyer nyer anak ibu ni ek..
View all 4 photos...
Harini my husband (iskandar) balik awal..so plan nak g jenjalan..saje kuar amik angin.. time tu..kitorank satu umah tk berapa sehat.. si manja comel ni pon baru nk baik demam.. so, kitorank decide nak g shopping mall kat2 ngn area IKEA furuset.. plan masa tu nak g kedai baby..nak p beli something ntok si manja ni.. so...mula2 masuk toys r us.. punyela besar outlet tu tp tkde lak yg berkenan d hati.. sudahnya masuk la barn hus (betul ke eja ni?? antai je la).. dapatla beli something ntok my liitle doter nni..hope pas ni leh la de lyn gadget ni..


Wednesday, 10-Dec-2008 21:25 Email | Share | | Bookmark
Few shot of my little princess

 
 
 
View all 28 photos...
Entry yang penuh ngan gambar permaisuri hati ibu n ayah.. dr sejak de lahir..sampaila hr before kitorank balik Villa sendiri kat Puchong Prima..sejak ayah de dh balik Oslo, asik dok MMS gambar Kaseh pd ayah de.. pengubat rindula katakan.. tp skang ni dah ada sama balik...


Thursday, 16-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fuih...baru 2 hari time ni..tp dah berjalan jauh dah anak ibu..

 
 
 
View all 4 photos...
After discharge dr PUSRAWI 15/10 tu..balik umah akak kat Kajang coz nk balik umah sendiri cam tkde sape... plus, my mom n dad pon ada kat umah akak...so, hrni nk bwk anak kecik ni melihat PLUS highway dr tol Puchong sampaila ke exit Tangkak,Johor... sakit gak la pinggang ni.. si comel ni tido je la sepanjang 2 jam perjalanan..


Tuesday, 14-Oct-2008 19:16 Email | Share | | Bookmark
My Little princess

Seminit selepas kelahiran..
Alhamdulillah...
Ngantuk giler time ni...
View all 10 photos...
Well..after 9 month and 8 days carry a baby inside my womb, finally i can see and touch my baby.. Allah Maha Besar.. Aku bersyukur di atas anugerah yg tak terhingga yang telah Kau kurniakan pada kami.. To my beloved husband, thanks sgt2 sbb setia menemani syg n baby selama kami berjuang.. terima kasih gak ntok doa is.. Moga hidup kite lebih bahagia n bersinar dengan kehadiran cahaya mata pertama..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net